Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Dragons Drageløpet: Hikken og Tannlaus 70727

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 307,-
På lager
SKU
03217-77
   

La oss dra av gårde til det store drageløpet! Hikken og Tannlaus er kjent fra den populære DreamWorkssagaen Dragons, og er kledd for anledningen i nye kule racerantrekk. De to gode vennene er her kledd til det store drageløpet, og den spennende konkurransen handler om å fange alle sauer så raskt som mulig. Tannlaus er enda mer imponerende enn før i det svart-røde racingmønsteret med glødende ryggkam, og Hikken har flammesverdet sitt med. Det kan være vanskelig å holde følge med de to vennene når de flyr avgårde, for Tannlaus kan fly i overlydshastighet og avfyre plasmaskudd i fart med unik presisjon. Dette drageteamet blir vanskelig å slå!

Inneholder:

  • 1 Playmobil figur Hikken
  • 1 Night Shadow-dragen Tannlaus
  • 1 sau
  • Og flere flotte deler!

Detaljer:

  • Mål Tannlaus: L38 x B50 x H20 cm
  • Antall deler: 13
  • Med LED-lys og skuddfunksjon
  • Alder: fra 4 år
  • Batteribehov: 1 x 1,5 V mikrobatteri (AAA)

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70727
EAN4008789707277
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.