Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dragons Drageløpet: Snytulf og Kroktann 70731

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 317,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
03217-81
   

Snytulf er en real show-off som gjerne overvurderer seg selv og dermed ofte havner i farliger situasjoner. Heldigvis hjelper Hikken og vennene hans han stadig ut av problemer. Snytulf rir på den egenrådige dragen Kroktann som ikke alltid gjør livet lett for han. Snytulf og Kroktann er to kjente karakterer fra DreamWorkssagaen Dragons, og dragen Kroktann gjør gjerne som han vil uten at han hører på Snytulf. Denne opprørske duoen vil gjerne vinne drageløpet som er en spennende konkurranse som handler om å fange alle sauer så raskt som mulig, men kan de samarbeide?

Inneholder:

  • 1 Playmobil figur Snytulf
  • 1 dragen Kroktann
  • 1 sau
  • Avtakbar sal
  • Og flere flotte deler!

Detaljer:

  • Mål Kroktann: L40 x B36 x H13 cm
  • Antall deler: 14
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70731
EAN4008789707314
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.