Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dragons Eret med 4-skudds katapult 9249

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 202,-
Utsolgt
SKU
02183-20

Eret er utstyrt med en stor katapult med fire armbrøst. I begynnelsen var han en dragejeger som arbeidet for Drago, men så byttet Eret side og beskytter nå sine nye allierte ved hjelp av katapulten som er utstyt med brannpiler og en roterende plattform.

Settet inneholder:

  • Eret-figur
  • Katapult med 4 armbrøst
  • 6 ildspyd
  • Figuren er fra den kjente animasjonsfilmen Dragetreneren
  • Mål: 20 x 24 x 12 cm
  • Alder: Fra 4-12 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9249
EAN4008789092496
MerkePlaymobil
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.