Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Dragons Tannlaus og Hikken med minidrage 70037

-40%

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Kampanjepris 237,60 Vår lavpris: 396,-
40%
Du sparer: 158,40
Utsolgt
SKU
02192-37

Dette Playmobil Dragons lekesettet inneholder 3 figurer og tilbehør. Tannløs-figuren har LED-lys på ryggen og kan skyte en pil ut av munnen.

I det siste kapitlet av den store dragesagen om Hikken og Tannløs, handler alt om spennende utfordringer og farer. En ny fiende truer ikke bare vikingene, men også dragene. Vennene får uventet hjelp når Light Fury dukker opp. Tannløs kommer med morsomme funksjoner som LED-lys på ryggen, og den kan også skyde piler ut av munnen.

Inneholder:

  • Hikken-figur
  • Tannløs-figur med LED-lys
  • Minidrage
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål Tannløs: 38 x 26-49,5 x 9-20 cm
  • Antall deler: 19
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70037
EAN4008789700377
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.