Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil EverDreamerz I Starleen 70387

-39%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

39%
Kampanjepris 120,- Vår lavpris: 198,- Du sparer: 78,-
Få igjen på lager
SKU
01202-135
   

Velkommen inn i drømmenes verden - velkommen inn i riket til EverDreamerz! Rosalee, Viona, Edwina, Clare og Starleen, fem venninner med store drømmer. Når jentene finner en magisk amulett, åpnes det en portal til et annet univers, drømmenes land. Først reiser de fem i Rosalees drømmeverden, der alt dreier seg om søtsaker. Starleen digger jordbæris og føler seg virkelig hjemme i sukker-drømmelandet. Starleen elsker å synge og danse og er gjerne midtpunktet. Hun liker også å tilbringe mange timer foran speilet for å se fin ut til den store opptredenen. Hvis venninnene lokker med en lekker jordbæris, så er skjønnhetspleien raskt glemt.

  • Lekesettet inneholder EverDreamerz-figuren Starleen og hennes søte surikat, isbeger, håndspeil, hårbørste, parfymeflaske, håndveske og mye annet ekstra.
  • Starleens individuelle charm er en iskrem.
  • Kul samleeffekt: Hver EverDreamerz-figur har et eget silikonarmbånd for barn med individuell karakter-charm som de kan samle og bytte.
  • Figuren og tilbehøret kan oppbevares og tas med i den fargerike emballasjen.

Starleen er glad i oppmerksomhet, for yndlingshobbyene hennes er synging og dansing. Hun kan stå mange timer foran speilet og gjøre seg klar til sine store opptredener. Som belønning etter et fint show, spiser hun gjerne jordbæris med venninnene sine.

Inneholder:

  • 1 Starleen figur
  • Silikonarmbånd, smykkeperler og is-amulett
  • Samlekort, klistremerker
  • Mye tilbehør

Detaljer: 

  • Antall deler: 48 deler
  • Alder: fra 7 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70387
EAN4008789703873
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.