Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil EverDreamerz I Viona 70384

-39%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

39%
Kampanjepris 120,- Vår lavpris: 198,- Du sparer: 78,-
Få igjen på lager
SKU
01202-132
   

Velkommen inn i drømmenes verden - velkommen inn i riket til EverDreamerz! Rosalee, Viona, Edwina, Clare og Starleen, fem venninner med store drømmer. Når jentene finner en magisk amulett, åpnes det en portal til et annet univers, drømmenes land. Først reiser de fem i Rosalees drømmeverden, der alt dreier seg om søtsaker. Dagdrømmeren Viona spiser helst sjokolade, akkurat som den lille trofaste ledsageren hennes, en nydelig baby-panda. Sjokoladekaker, muffins, is, kakehjerter - heldigvis finnes det mange godsaker med sjokolade i det søte drømmeriket. Når hun blir litt sulten, tar Viona seg en bit av sjokoladen hun alltid har med seg i vesken sin. I tillegg til lidenskapen for sjokolade, skriver den kreative Viona ofte dikt og maler vakre bilder. Vionas idérikdom hjelper ofte jentene med å finne en original løsning i vanskelige situasjoner.

  • Lekesettet består av EverDreamerz-karakteren Viona med sin lilla baby-panda og bambusblad, sjokoladekake, kakehjerte, muffins, sjokoladeis, melk, samt veske, kopp og armbånd med perler og charms.
  • Kul samleeffekt: Hver EverDreamerz-figur har et eget silikonarmbånd for barn med individuell karakter-charm som de kan samle og bytte.
  • Figuren og tilbehøret kan oppbevares og tas med i den fargerike emballasjen.

Viona er den gåtefulle dagdrømmeren i jentegjengen. Hun liker å uttrykke følelsene sine gjennom dikt og malerier, og bruker helst lilla mens hun maler. Hun synes det er vanskelig å motstå sjokolade, og det synes pandabjørnen hennes også, som gjerne tar seg en bit av sjokoladen.

Inneholder:

  • Viona figur
  • Silikonarmbånd, smykkeperler og sjokolade-amulett
  • Samlekort, klistremerker
  • Mye tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 40 deler
  • Alder: fra 7 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70384
EAN4008789703842
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.