Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun Akvarium - kan fylles med vann - 9060

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 594,-
Få igjen på lager
SKU
05202-11
   

Et utkikkspunkt for besøkende, grotte, panoramavinduer og en kuppel for å oppleve dyrene på nært hold er det som møter deg i akvariet fra Playmobil Family Fun. Her inviteres du til å observere sjøløver og verden under vann. Akvariet kan fylles med vann slik at opplevelsen blir enda mer virkelig. Den gjennomsiktige kuppelen passer for Playmobil-barn uten hodeplagg. Karusellplattformen kan roteres. Karusellen er frittstående og er ikke festet til akvariet. Sjøløven kan bevege hodet og halefinnen, den kan passere gjennom ringen og den kan balansere ballen på nesen.

Inneholder:

  • Akvarium med basseng og utkikkstårn
  • 3 Playmobil-figurer
  • 2 sjøløver
  • Fisk
  • 1 Sjøhest
  • 1 Skorpion
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 40 x 43 x 16 cm
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9060
EAN4008789090607
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.