Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun Beltebil 9500

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 247,-
På lager
SKU
05182-63
   

Playmobil Family Fun beltebil preparerer og klargjør bakkene for vintersportsaktiviteter. Førerhuset kan fjernes, det er plass til en figur i førerhuset, kranen kan beveges, og tauet på kabelen aknvikles opp. Plogen i front av kjøretøyet kan vippes horisontalt, og går i tre posisjoner.

Inneholder:

  • 1 figur
  • Beltebil
  • Snøplog, verktøy, motorsag, og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 34 x 14 x 14 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell9500
EAN4008789095008
MerkePlaymobil
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.