Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun gavesett Dyrehage 70295

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 110,-
Få igjen på lager
SKU
01202-113
   

Dyrepasseren i dyrehagen tar seg omsorgsfullt av alle dyrene. Akkurat nå gir hun gasellene nytt fôr og sjekker vannet i vanntrauet. Hun er ikke fornøyd før alt er i skjønneste orden. Hvert skritt hun tar blir overvåket av papegøyen i treet og det hender at han også kommenterer. Et perfekt lekesett for dyreelskere.

PLAYMOBIL gavesett er ideelle som gaver i neste barnebursdag, til å ta med seg eller som anerkjennelse for en bestått prøve. Den fine gavepakningen sparer deg gavepapir, og du kan skrive navn på individuelt. Maksimal moro til en rimelig pris! Dyrepasseren tar seg av gasellen. Lekesett i en flott gaveinnpakning med navnefelt som kan skrives på!

Inneholder: 

  • Playmobil figur
  • Antilope og papegøye
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 18 deler
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70295
EAN4008789702951
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.