Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun minibank og turist - 70439

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 124,-
Få igjen på lager
SKU
06202-23
   

Så er det bare å ta ferie! I utlandet er turen til minibanken ekstra spennende, for her har de helt andre og interessante pengesedler. På feriestedet går moren og sønnen til minibanken for å ta ut litt kontanter. Det er ganske lett: Skyv bankkortet inn i åpningen, tast inn PIN-koden og så kommer pengene ut av åpningen. Den lille gutten ser veldig nøye på de fremmede sedlene. Det er mange interessante detaljer å utforske.

Lekesettet inneholder:

  • 2 Playmobil-figurer
  • 1 chihuahua
  • 1 minibank, pengesedler og 1 nøkkel
  • Annet ekstrautstyr

Minibanken kan åpnes med nøkkelen for påfylling av pengesedler.

Detaljer:

  • Antall deler: 29
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70439
EAN4008789704399
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.