Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun organgutanger i treet - 70345

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 191,-
Få igjen på lager
SKU
06202-37
   

Orangutangene kan holde seg fast i de forskjellige grenene og lianene og svinge seg fra gren til gren. Inkl. trerør fylt med mat, huskering og dyrepasser. De besøkende flokker seg begeistret foran innhegningen til orangutangene. Det er forbløffende å se hvor raskt og smidig de store apene kan svinge seg i grenene og lianene. Hannen henter seg noe godt fra et trerør, mens hunnen leker i ringhusken. Nå kommer også dyrepasseren med frisk frukt. Orangutangbabyene løper mot henne og snapper lynraskt to bananer fra bøtta. For noen frekke slyngler!

Lekesettet inneholder:

  • PLAYMOBIL-dyrepasser
  • Et par orangutangforeldre og 2 babyer
  • 1 tre med liane og huskering
  • 1 trerør fylt med fôr, 2 bananer, 2 epler og 1 rake
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 49
  • Mål: 22 x 15 x 23,5 cm (L x D x H)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70345
EAN4008789703453
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.