Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun Skiskole 9282

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 166,-
Få igjen på lager
SKU
06183-108
   

Alt er vanskelig når man ikke kan det, men med en tålmodig skilærer går det fort å lære seg å stå på ski. Han ser litt rar ut i bjørnekostymet sitt. Full konsentrasjon nå: Det gjelder å komme seg raskt og feilfritt rundt slalomstengene. Innta plassene, gå! På slutten av dagen er barna blitt rene ski-essene.

Innhold:

  • 3 PLAYMOBIL-figurer
  • Slalomski
  • Jetski
  • Portbøyle
  • Masse tilbehør
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9282
EAN4008789092823
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.