Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun Små pandaer i innhegning - 70344

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 158,-
Få igjen på lager
SKU
06202-36
   

Bestefaren besøker de små pandaene i innhegningen sammen med barnebarna sine. Barnesetet kan tas ut av dravognen. De små pandaene er opprinnelig fra Kina. De søte dyrene med den røde pelsen og svarte knappøyne er veldig populære blant barn. I dag er bestefar på besøk i dyrehagen med de to barnebarna sine. Fra trillen ser den lille gutten fornøyd på alt det morsomme de små kattebjørnene gjør. I den store innhegningen har bjørnene nok plass til å tumle og leke.

Lekesettet inneholder:

  • 3 Playmobil-figurer
  • 2 små pandaer
  • 1 trille med barnesete
  • 1 ballong
  • Annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 55
  • Alder: fra 4 år

Gjerdeelementene kan stilles opp individuelt.

Lekesettet er ideelt egnet som en utvidelse av den store opplevelsesdyrehagen (art.nr. 70341).

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70344
EAN4008789703446
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.