Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun vannsport 70090

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 282,-
Få igjen på lager
SKU
02192-45
   

Utstyr til mange vannsporter kan leies ved vannsportsenteret. De utskiftbare flaggene angir farenivået. Vannsport er den perfekte kobinasjonen for alle sportsfans som elsker naturen. Uansett om det er kitesurfing, snorkling eller dykking, kan man lære nytt eller øve seg på gamle ferdigheter. Instruktøren glir over vannet i stor fart på sitt surfebrett. Det ser kanskje lett ut, men det krever mye trening.

Lekeksettet inneholder:

  • Vannsportsenter 3 Playmobil-figurer
  • Surfebrett, dykkerutstyr
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 73
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell70090
EAN4008789700902
MerkePlaymobil
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.