Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Family Fun veterinær med bil - 65 deler - 70346

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 184,-
På lager
SKU
06202-38
   

På kjøretøyet er det en avtakbar transportboks for unge dyr, et ultralydapparat med avtakbart ultralydhode samt mye tilbehør til pleie av dyrene. Den omsorgsfulle dyrlegen tar seg av helsen til dyrene i dyrehagen. I dag skal hun undersøke en av de små løvene. Dyrlegen henter ungdyret om morgenen med Caddy-en og kjører det i transportboksen til undersøkelsen. Med ultralydapparatet undersøker han den lille løven grundig. Heldigvis finner han ikke noe alvorlig. Takket være det omfangsrike utstyret, er dyrlegen godt rustet for alle situasjoner og hendelser.

Lekesettet inneholder:

  • 1 Playmobil-figur
  • 1 løvebaby og 1 apebaby
  • Caddy med transportboks og ultralydapparat
  • Bandasjer, halskrave, operasjonsutstyr, drikkeflaske
  • Annet ekstrautstyr

Detaljer: 

  • Antall deler: 65
  • Alder: fra 4 år
  • Mål: 15 x 8,5 x 10 cm (L x D x H)

Alle ungdyrene og smådyrene i dyrehageverdenen kan transporteres i transportboksen.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70346
EAN4008789703460
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.