Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Flyplass-brannbil med lys og lyd 5337

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 592,-
På lager
SKU
23487
   

Bli med brannbilen på utrykning på flyplassen!

Det er plass til tre figurer som kan sitte inni brannbilen, og man kan slå på lysene og de forskjellige sirenelydene. Lysene blinker i to minutter, mens sirenen uler i 12 sekunder før den automatisk slås av. Brannbilen har to sideskuffer med plass til forskjellig brannslukkingsutstyr. Den bevegelige armen på brannbilen gjør at man kan slukke overalt, også på undersiden av et fly. 
Bilen har hengerfeste. 

Bilen kan kombineres med Playmobil-settet 5397, som selges separat, slik at man kan leke med ekte vann. 

Settet inneholder: 

  • Stor brannbil
  • To figurer
  • Brannslukkingsutstyr, veikjegler og mye mer
  • Bilen krever 3 stk AAA batterier som ikke er inkludert
  • Anbefalt alder: Fra 4-10 år
  • Mål: 37 x 12 x 14-35 cm (avhengig av om armen er utslått eller ikke)

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell5337
EAN4008789053374
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.