Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Ghostbusters brannstasjon 9219

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 872,-
På lager
SKU
02182-78
   

Velkommen til Ghostbusters legendariske hovedkvarter! Her har spøkelsesjegerne Ray, Stantz, Egon Spengler, Janine Melnitz og Louis Tully sin base hvor de kan kjempe mot spøkelser. I denne gamle brannstasjonen er det mye du kan oppdage. Den store rulledøren kan åpnes.

Den ikoniske Ecto-1 bilen har god plass i første etasje. I samme etasjefinner du også "Ghost Containment unit" der Ghostbusters kan fange ånder. Den store rulleluken kan åpnes

  1. Brannstasjon med 3 etasjer
  2. 4 figurer
  3. Laboratorietilbehør
  4. Div tilbehør

Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9219
EAN4008789092199
MerkePlaymobil
Alder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.