Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Ghostbusters Slimer med pølsebod 9222

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
02182-79
   

Spøkelset «Slimer» har spist seg mett ved pølseboden, og pølselgeren må jobbe hardt for å holde unna. Det blir ikke riktig Ghostbusters™ uten… Slimer!

Det grønne, blubbete matvraket av et spøkelse står utenfor pølsekiosken og gafler nedpå med pølser med brød. Å nei! Nå er alt dekket i slim og handlevognen er tom! Stikk av, Slimer, før det blir bråk!

Ultraslimete: Slimspruteren av silikon hefter på alle glatte overflater. Med Slimer i PLAYMOBIL-format med dreibar arm- og håndledd.

Inneholder:

  • Slimer
  • Pølsevogn
  • Figur
  • Tilbehør

Alder: fra 3 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9222
EAN4008789092229
MerkePlaymobil
Alder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.