Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Ghostbusters TM Ecto-1A 70170

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 642,-
Utsolgt
SKU
02192-60

Det er 35 år siden den første alarmen gikk i Ghostbusters-sentralen. Siden da har det vært kjent at: skjer det noe skummelt i ditt nabolag, hvem skal man ringe: Ghostbusters. Til jubileet kommer den kult-aktige bilen Ecto-1 i nytt design med blålys og lyd, tak som kan demonteres, slimtank og fire Ghostbusters-helter. Med hologrampyramiden forsvinner spøkelsene lynraskt. På med protonryggsekken , og hjelp Ray, Egon, Winston og Peter i spøkelsesjakten.

Dette lekesettet inneholder:

  • Bilen Ecto-1A
  • Alle fire Ghostbusters-figurene
  • Protonryggsekker
  • Og annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 104
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell70170
EAN4008789701701
MerkePlaymobil
Alder6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.