Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Innbruddstyv med firehjuling 6879

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 142,-
På lager
SKU
15620
   

Alarm! Banditten har hjulpet en fange med å rømme, han brukte vinsjen på firhjulingen sin til å bryte opp en celle! Og hva ser vi bak på firhjulingen hans? En kasse full av verdifulle saker! Vi får håpe at politiet oppdager banditten og den rømte fangen raskt... for ellers skjer det kanskje flere forbrytelser!


Playmobil City Action lekesett:

  • Firhjuling med vinsj og en kasse full av verdifulle saker
  • 1 figur
  • Mål: Ca. 13,5 x 7 x 5,5 cm
  • Batterier: Nei
  • Oppbygningstid: Ca. 15 minutter

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell6879
EAN4008789068798
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.