Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Playmobil Knights attack tower - 70538

Vår lavpris: 224,-
På lager
SKU
06202-27
   

Med kjørbar armbrøst og mobilt skjold kan ridderne fra Novelmore angripe stillingene til Burnham Raiders. Den gamle konflikten mellom ridderne fra Novelmore og Burnham Raiders har blusset opp igjen. Alle vil ha Invincibus, den magiske rustningen, så de kan bli uovervinnelige.

Våpenmester Norman Norwick forbereder seg også på den neste kampen og kontrollerer armbrøstkanonen. Takket være hjulene kan armbrøstkanonen raskt og fleksibelt brukes overalt, og den kan være den avgjørende fordelen i den neste kampen. For å kunne beskytte seg i kamp har Norman og ledsageren et mobilt beskyttelsesskjold. De skyver beskyttelsesskjoldet foran seg slik at de er beskyttet mot farlige skudd. Dessuten har den smarte bueskytteren ved Normans side pil og bue, og de bruker hun hvis det blir alvorlig. Denne angrepstroppen fra Novelmore er ikke til å spøke med.

Lekesettet inneholder:

  • Novelmore-våpenmesteren Norman Norwick og bueskytteren med pil og bue
  • 1 beskyttelsesskjold med hjul
  • 1 mobil armbrøstkanon med ulike skudd og gripekroker

Detaljer:

  • Antall deler: 51
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70538
EAN4008789705389
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.