Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Knights brannrambukk - 70393

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 340,-
Få igjen på lager
SKU
06202-32
   

Til brannrambukken følger det med to Burnham Raiders-riddere og et flammeskjold. Til å innta fiendtlige borger. For å innta borgen i Novelmore, har Burnham Raiders utviklet et særdeles raffinert våpen: Brannrambukken. Den farlige rambukken med sine glødene ildhjul drives av den grimme Ashthorn. Ved første blikk kan Ashthorns hjelm med det massive svarte tornesmykket virke upraktisk, men Ashthorn er beryktet i kamp og slår enhver angriper i flukten. Sammen med den listige spionen Tindercloak forsøker de to Raiderne å overliste ridderne fra Novelmore. Hvis den utspekulerte Tindercloak bare kan komme seg inn i borgen, så kan han finne enhver hemmelighet. Riddere fra Novelmore, vær på vakt!

Lekesettet består av:

  • Burnham Raiders’ Ashthorn og spionen Tindercloak
  • 1 brannrambukk på ildhjul med nedfellbar vegg for erobring av fiendtlige borger

Detaljer:

  • Antall deler: 53
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70393
EAN4008789703934
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.