Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Knights Burnham Raiders lavagruve - 70390

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 447,-
På lager
SKU
06202-29
   

I lavagruven utvinner Burnham Raiders det viktige materialet som skal brukes til å smi den magiske rustningen. Med to riddere fra Burnham Raiders og én ridder fra Novelmore. Med drage, hest og mye tilbehør. Den spennende kampen mellom ridderne fra Novelmore og Burnham Raiders går inn i neste runde! Begge partene vil ha Invincibus, den magiske rustningen, for å bli uovervinnelige. I sin gigantiske lavagruve graver Burnham Raiders ut ildstein for sine intriger.

Den smarte spionen Ramsey og Lord Bertram prøver å erobre minen og knuse planene til Raiders. Men de må ta seg i akt, for lavagruven er beskyttet av Magmathon, et mektig elementærvesen. Magmathon lever i menneskelig form i og rund lavagruvene og har evnen til å kontrollere lavastrømmen og bruke den som et farlig våpen. Ramsey og Lord Bertram bruker en genial plan for å innta lavagruven. Lekesettet inneholder Novelmore-figurene Magmathon, Wylie, Lord Bertram Baraton og spionen Ramsey Boyd, samt en ilddrage og to ravner. I lavagruven kan lavasteiner graves ut fra bakken og transporteres ut. En armbrøst med brannpiler står klar til forsvar. Med sin mobile kanon som trekkes av en hest, kan ridderne fra Novelmore angripe raskt og fleksibelt.

Inneholder:

  • 4 Playmobil-figurer
  • Drage
  • Gruve
  • Hest
  • Våpen 
  • Og annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 103
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70390
EAN4008789703903
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.