Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Knights Falkeriddernes angrepstårn 6628

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 145,-
Få igjen på lager
SKU
04183-44
   

Falkeridderne skal angripe motstanderne med angrepstårnet sitt!

De skyver angrepstårnet bort til de beskyttede murene og gjør seg klare til angrep. Mens den ene falkeridderen skyver rambukken frem og tilbake for å bryte seg gjennom murene, klatrer den andre falkeridderen opp trappen til toppen av tårnet. Der slår han ned den fremre veggen slik at den danner en slags bro fra angrepstårnet og over til motstandernes mur. Han trenger bare å krype over broen så er han på innsiden av fiendens murer. Hva venter ham der mon tro?

Inneholder: 

  • Tårn
  • 2 ridderfigurer
  • Stige
  • Fakler, sverd og mye mer
Detaljer:
  • Alder: fra 4 - 10 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell6628
EAN4008789066282
MerkePlaymobil
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.