Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Knights Burnham Raiders brannruin - 70539

-53%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

53%
Kampanjepris 235,- 495,- Du sparer: 260,-
Utsolgt
SKU
06202-28

I brannruinene lagrer Burnham Raiders verdifulle krystaller og brygger et hemmelig brygg. Men Francis Forthwind og hans venn er allerede på vei for å stikke kjepper i hjulet for Lucifex og hans håndlangere. I de brannfarlige Burnham Raiders har ridderne fra Novelmore noen jevnbyrdige motstandere. Raiders er i sitt rette element med alt som har med ild å gjøre. Lucifex og medhjelperne hans lagrer verdifulle krystaller i brannruinene og er alltid klare til å forsvare dem med fullt engasjement. Lord Francis Forthwind vil også ha tak i krystallene og går til angrep på brannruinene. Men Burnham Raiders vet å forsvare seg og skyter mot inntrengerne med kanonene sine. Vær på vakt, Novelmore-riddere, for Burnham Raiders har enda flere brennende våpen på lager.

Lekesettet består av:

  • 1 brannruin
  • Novelmore-figurene Francis Forthwind og Lucifex og to andre riddere
  • 1 liten, svingbar kanon med to skudd
  • 1 skattekiste med krystaller, en lava-oljefat med båre, hjelmer, sverd, skjold
  • Og mye annet ekstrautstyr

Detaljer:

  • Antall deler: 139
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70539
EAN4008789705396
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.