Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Novelmore Knights Flamerock Fort 70221

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 1 192,-
På lager
SKU
05195-317
   

Med slottsport, brannkanon, ildkule-kaster og drage-bur har dette Playmobil lekesettet alt du trenger for å gå i kamp mot ridderne. Dette slottet tilhører Burnham Raiders, de fryktingytende innbyggerne i Novelmore. Slottet ruver stolt over den store vulkanen, brannkanonene og slottsporten glitrer i kveldsolen og dragen slynger seg farlig ut av buret sitt.

Hvis intrengerne prøver og erobre slottet, blir de beskutt med ildkuler fra den store ildkule-kasteren på. De utspekulerte burnham Raiders er en gruppe banditter som frykter ingenting og ingen. Deres største mål er å erobre den magiske rustningen. Den som bærer denne rustningen er nemlig urørlig og udødelig. Men ingenting er avgjort, riddrne er også på ustoppelig søken etter rustningen. 

La deg inspirere til actionfylt moro med dette lekesettet fra Playmobil, og kjemp om rustningen alle vil ha.

Inneholder: 

  • 4 figurer: Prody, Byron, Sulphur og Lucifex
  • 2 dyr: hest og drage
  • 2 sverd, 3 skjold
  • 3 kniver, 4 piler
  • 1 trone, 1 skattekiste
  • 3 flammer, 1 bøtte med lava
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 60,5 x 55,5 x 39 cm (LxBxH)
  • Deler: 215
  • Alder: fra 8 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70221
EAN4008789702210
MerkePlaymobil
Stor flammeborg fra Playmobil Novelmore med flere funksjoner Stor flammeborg fra Playmobil Novelmore med flere funksjoner

Falldør

Pass på hvor du står og går for å unngå feller.

Roterende dørhåndtak og skytende kanoner Roterende dørhåndtak og skytende kanoner

Bevegelige deler

Roter den imponerende flammebolten for å åpne porten.

Avtagbare deler som gir etter for foendens angrep Avtagbare deler som gir etter for foendens angrep

Inntrengere

Avtagbar veggdel gir fri tilgang for fiender.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.