Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Knights Novelmore Burnham Raiders ildskip 70641

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 492,-
På lager
SKU
03217-73
   

Med dette smidige og manøvrerbare ildskipet er Burnham Raiders godt rustet for angrep på vann. Kampen om den magiske rustningen Invincibus foregår nemlig ikke bare på land. Dette skipet har bevegelige kanoner og en allsidig buesigd i baugen som kan gripe tak i andre fiendeskip om de kommer nærme nok. Ombord på ildskipet er det den standhaftige krigerske Bayron Burnham som bestemmer. Krigsherren studerer det magiske kompasset for å finne ut koordinatene til Invincibus. Tror du kompasset vil lede ildskipet til målet?

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • 1 ildskip med kanoner
  • Drageseil
  • Kompass
  • Og flere flotte deler!

Detaljer:

  • Antall deler: 55
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70641
EAN4008789706416
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.