Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Knights Novelmore Darios zeppelin luftskip 70642

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 379,-
Få igjen på lager
SKU
03217-74
   

Zeppelin er et luftskip som kan frakte både mennesker og verdifulle gjenstander raskt, i tillegg til at det kan fungere som et luftkrigsskip med sine integrerte kanoner. Denne geniale oppfinnelsen kommer fra Dario daVancis verksted. Han er en utmerket oppfinner, og hans siste utspekulerte og smarte Zeppelin oppfinnelse bringer ridderne av Novelmore høyt opp i luften og gir dem god oversikt. I tillegg til Dario er den modige ridderen Bruce Benett ombord, og ridderne er alltid beredt på å avfyre kanonene på luftskipet dersom det skulle være noen fiender i nærheten. Burnham Raiders bør derfor være på vakt mot disse kampklare luftridderne!

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • 1 Zeppelin med kanoner
  • Skattekart
  • Skattekiste
  • og flere flotte deler!

Detaljer:

  • Antall deler: 64
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70642
EAN4008789706423
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.