Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Knights Novelmore mobile katapultfestning - 70391

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 357,-
På lager
SKU
06202-30
   

To riddere på en genial maskin laget av Dario Da Vanci. Kombinasjon av katapult og ballista. I Novelmore kriger ridderne fra Novelmore og de rebelske Burnham Raiders mot hverandre om den magiske rustningen Invincibus. Dario DaVanci, den geniale oppfinneren fra Novelmore, har utstyrt ridderne med et nytt hemmelig våpen: Den mobile katapultfestningen.

Dette spesial-angrepstårnet med kanoner på sidene og en enorm steinkatapult faller virkelig i smak hos general Marcus McGriffin. Som leder av stridskreftene i Novelmore, er general McGriffin alltid på leting etter nye våpen og den ideelle strategien som kan føre til seier i kampene. På hans side står den smarte mekanikeren Bolt Nutcliff, som alltid forstår DaVancis oppfinnelser og kan reparere og vedlikeholde dem. Det vil bli vanskelig for Burnham Raiders å oppholde begge disse ridderne.

Lekesettet inneholder:

  • Novelmore-figurene general Marcus McGriffin og Bolt Nutcliff
  • 1 kjørbart angrepstårn
  • Katapultfestningen er utstyrt med to kanoner på sidene, fire skudd, samt en enorm steinkatapult

Detaljer:

  • Antall deler: 74
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70391
EAN4008789703910
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.