Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Magic Enhjørningsvogn med Pegasus 71002

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 290,-
På lager
SKU
03225-108
   

Bli med på eventyr med Playmobil Magic Enhjørningsvogn med Pegasus 71002. Her finner du tre magiske enhjørninger, tre Playmobil figurer og masse tilbehør. Fest vognen på en av enhjørningene og gjør deg klar for magisk moro med dette morsomme lekesettet fra Playmobil.

Inneholder:

  • 3 figurer
  • 3 enhjørninger
  • Hestevogn
  • Tre
  • Og mye mer

Detaljer.

  • Antall deler: 122
  • Mål: 16 x 14 x 23 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell71002
EAN4008789710024
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.