Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Magic Havfrue med sneglefartøy 70098

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 232,-
På lager
SKU
05195-327
   

Havfruen i Playmobil Magic Havfrue med sneglefartøy 70098 kjører rundt med sitt fartøy for å samle inn perler. Bli med havfruen og let etter de dyrebare perlene. La fantasien ta deg til nye eventyr med dette morsomme lekesettet fra Playmobil.

Innhold:

  • Sneglefartøy
  • Havfrue
  • 3 planter med perler
  • Skjell

Detaljer:

  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell70098
EAN4008789700988
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.