Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Magic Muslingskjell med perler 70095

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 411,-
På lager
SKU
05195-324
   

Dette flotte skjellet med perler som lyser i ulike farger (3 AAA batterier kreves). Playmobil Magic Muslingskjell med perler 70095, tar deg med ned i dypet av Playmobil-verdenen. Med ulike havdyr, 3 Playmobil figurer og et fantastisk skinnende skjell med perler er det bare å la fantasien løpe fritt. Skjellet fungerer også som en beroligende nattlampe når ditt barn skal sove.

Dette morsomme lekesettet fra Playmobil kan kombineres med; Playmobil Magic Korallrev med opplyst kuppel 70094, og du får en unik undervannsverden med uendelige muligheter. Hvordan blir ditt undervanns-eventyr?

Innhold:

  • Skjell med perler som lyser
  • Ulike sjødyr
  • 3 Playmobil figurer
  • Korallrev
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 AAA batterier
  • Mål: L17 x B12 x H7 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell70095
EAN4008789700957
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.