Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Magic Skinnende krystallpalass 9469

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1025,-
Få igjen på lager
SKU
06183-83
   

Det skinnende krystallpalasset der snødronningen og barnebarnet Finya bor, er et magisk sted av is og snø. Via en gjennomskinnelig krystalltrapp trer de besøkende inn i den mektige tronsalen. Der ønskes de velkommen av dronningen, som byr inn til en uforglemmelig fest. I overetasjen ligger det store soverommet med sminkebord og speil, en deilig seng med hjørnestolper i krystall og en garderobe til de kostbare klærne.Tårnkammeret helt i toppen brukes av den vise prinsessen når hun vil studere, skrive dagbok eller kikke på stjernene med teleskop. Ofte tenker hun på sin kjære prins Florin, og hvordan de to endelig kan bli forent.

Magisk: Det skinnende krystallpalasset går over tre nivåer og inkluderer snødronningen, prinsesse Finya og en palassvokter, samt en skattehule til å oppbevare kjærlighetens krystalldiamant. Skjørtet til den ene figuren får snøkrystaller i kuldegrader.

Inneholder: 

  • Palass
  • 3 PLAYMOBIL-figurer
  • Klær
  • Møbler
  • Låsbar inngangsport
  • Kongetrone
  • Tilbehør
Detaljer:
  • Mål: L45 x D64 x H66 cm
  • Alder: fra 4 år
PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.
Produktdetaljer
Model9469
EAN4008789094698
MerkePlaymobil

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.