Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Magic Søk etter kjærligetens krystalldiamant 9470

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 510,-
Få igjen på lager
SKU
06183-91
   

Prinsesse Finya fra vinterverdenen vil så gjerne være sammen med sin kjære prins Florin fra vårverdenen, og setter sitt siste håp til den magiske kjærlighetens krystalldiamant. Bare når to som virkelig elsker hverandre, lar krystallen berøre krystallportalen til vinterverdenen, vil ikke isverdenen smelte og parets kjærlighet har en fremtid. De to søker høyt og lavt etter kjærlighetens krystalldiamant, men forgjeves. Så med ett får de uventet hjelp. Vil kjærligheten deres bestå prøven?

Inneholder:

  • Snøhule
  • To figurer - Finya og Florin
  • Krystall - lyser og skifter farge
  • Dyr
  • Tilbehør
Detaljer:
  • Krever 3 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Mål: L40 x D31 x H19 cm
  • Alder: fra 4 år
PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Model9470
EAN4008789094704
MerkePlaymobil

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.