Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Pirates Gjemmested for piratskatt 70414

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 254,- kr
På lager
SKU
01202-140
   

Langt ute på havet, godt skjult, ligger det hemmelige skjulestedet for sjørøverskatten. Bare noen få innvidde vet hvor denne øya ligger. Hvis en fremmed likevel skulle finne øya, må han først finne skatten. Den ligger godt gjemt under blader og blomster i på dødningshodeklippen og voktes av to sjørøvere. For å fordrive tiden, setter de to sjørøverne seg ofte i skyggen av palmen og forteller skumle sjørøverhistorier.

Vann får de fra brønnen, og en lystig apekatt holder dem med selskap. ekesettet består av en sjørøverøy med dødningshode-skjulested, to PLAYMOBIL-figurer, en klamreape, en kaiman, en edderkopp, en skorpion, en brønn med svingarm og bøtte, samt mye annet ekstra sjørøverutstyr. med to pirater og gullskatt. Med to skjulesteder for å gjemme piratskatten.

Detaljer:

  • Antall deler: 63
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Mer informasjon
Model70414
EAN4008789704146
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8

Merkevarefest med opptil 60% avslag!

Merkevarefest med opptil 60% rabatt!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.