Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Pirates Gjemmested for piratskatt 70414

-25%

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Kampanjepris 141,- Vår lavpris: 188,-
25%
Du sparer: 47,-
På lager
SKU
01202-140
   

Langt ute på havet, godt skjult, ligger det hemmelige skjulestedet for sjørøverskatten. Bare noen få innvidde vet hvor denne øya ligger. Hvis en fremmed likevel skulle finne øya, må han først finne skatten. Den ligger godt gjemt under blader og blomster i på dødningshodeklippen og voktes av to sjørøvere. For å fordrive tiden, setter de to sjørøverne seg ofte i skyggen av palmen og forteller skumle sjørøverhistorier.

Vann får de fra brønnen, og en lystig apekatt holder dem med selskap. ekesettet består av en sjørøverøy med dødningshode-skjulested, to PLAYMOBIL-figurer, en klamreape, en kaiman, en edderkopp, en skorpion, en brønn med svingarm og bøtte, samt mye annet ekstra sjørøverutstyr. med to pirater og gullskatt. Med to skjulesteder for å gjemme piratskatten.

Detaljer:

  • Antall deler: 63
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70414
EAN4008789704146
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.