Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil 1.2.3 Piratskip 9118

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 292,-
Utsolgt
SKU
23221

Bli med på sjørøvertokt!
Piratskipet flyter, de store kanonene skyter med vann. Et integrert luftrom inne i skipet hindrer at det synker, selv når det er fylt opp med vann. Det anbefales å fjerne alle smådelene fra skipet, sånn at det ligger så stabilt som mulig i vannet. I utkikkspunktet på masten er det en ståplass for én 1.2.3-figur (passer også til en 1.2.3-barnefigur). En annen 1.2.3-figur (1.2.3-barnefigur er også mulig) kan plasseres bak det dreibare roret. På denne ståplassen fins det også en klemmefigur, sånn at figuren står trygt festet ved urolige sjøforhold.
Kanonen må tas ut fra holderen på skipet hvis du ønsker å bruke den som vannsprøyte. Vann suges inn når kolben dras bakover, samtidig som åpningen holdes under vann. Vannet spruter ut når kolben skyves framover. Kanonen kan deles opp når du ønsker å rengjøre og tørke den.

Settet inneholder: 

  • Piratskip
  • To figurer
  • Kanon og mye mer

Anbefalt alder: 1+
Mål: 29 x 13 x 14 cm (L x B x H). 

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9118 EXIT
EAN4008789091185
MerkePlaymobil
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.