Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Politihelikopter med LED søkelys 6921

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 298,-
På lager
SKU
15635
   

Politipatruljen trenger luftstøtte! Politihelikopteret flyr til åstedet og starter forfølgelsen i lufta. Plutselig ser de ikke skurken lenger... Hvor er det blitt av ham? Politihelikopteret skynder seg å skru på LED-lyskasteren. Der! Han sitter i buskene... En politimann fester seg til vinsjen, og sklir ned med 1 hånd slik at han har den andre hånden fri til å holde pistolen klar til bruk. Siden politiet kommer fra luften har ikke skurken oppdaget at politimannen står bak ham. Med en rask bevegelse setter politimannen på ham håndjern. Fanget!

Playmobil City Action lekesett:

  • Med LED-lyskaster, roterende rotorblader og sidevinsj med tau
  • Cockpiten kan åpnes
  • Med plass til 3 figurer
  • 2 politifolk + tilbehør
  • Mål: Ca. 37 x 25 - 34,5 x 14,5 cm
  • Batterier: Ja: 3 x 1,5 V mikrobatterier (AAA), ikke inkludert
  • Oppbygningstid: Ca. 25 minutter

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell6921
EAN4008789069214
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.