Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Porsche 911 Carrera 4S Police - 70066

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 498,-
På lager
SKU
01192-24
   

Hallo der, stopp, politi! Gjengen med skurker forsøker å komme unna. Men med den super-raske hvite Porsche 911 Carrera 4S-politibilen fra Playmobil vil ikke tyvene ha noen sjans. Denne hvite Playmobil politi Porschen er utstyrt med lyd og et tak som kan demonteres.

  • Med blålys og lyd (batteribehov: 1 x 1,5 v mikrobatteri)
  • Taket kan tas av

Inneholder:

  • Porsche Carrera politibil
  • 2 Playmobil-figurer
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 26 x 11,5 x 9 cm
  • Antall deler: 36
  • Batteribehov: 1 x 1,5 V
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70066
EAN4008789700667
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.