Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Porsche 911 GT3 Cup 70764

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 491,-
På lager
SKU
03217-82
   

Er du sportsbilfan er dette Playmobil-settet for deg. Denne sportsbilen har unikt design som imiterer den originale Porsche 911 GT3 Cup, og som gjør barnerommet om til en racerbane! De typiske Porsche Motorsport-fargene og de aerodynamiske detaljene er umiskjennelige. Som originalen har også Playmobil-versjonen en høydejusterbar bakspoiler. Taket kan i tillegg fjernes, og front-, bak- og innvendig belysning hever designet til en ny dimensjon. Motorsportentusiaster kan med denne sportsbilen starte sin egen racing-serie hjemme.

Inneholder:

  • 1 Playmobil figur
  • 1 Porsche 911 GT3 Cup
  • 1 Brannslukker
  • Og flere flotte deler!

Detaljer:

  • Mål Porsche: L26,5 x B11,5 x H7,5 cm
  • Antall deler: 35
  • Alder: fra 5 år
  • Batteribehov: 3 x 1,5 V mikrobatteri (medfølger ikke)

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70764
EAN4008789707642
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.