Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Princess musikkrom - 70452

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 155,-
Få igjen på lager
SKU
06202-48
   

En del av enhver prinsesses grunnutdannelse er å lære å spille et musikkinstrument. På musikkrommet står et bredt utvalg ulike instrumenter klare. Fiolin, harpe, kontrabass eller blokkfløyte. Hver av jentene kan finne seg et instrument de vil spille. Prinsesse Nadja har øvd flittig på kontrabass i flere uker og har god fremgang. Men i stedet for å lage musikk, vil Nadja aller helst bevege seg til musikken. Dans er hennes store lidenskap, og hun kan grasiøst og elegant danse både moderne og tradisjonelle danser.

Lekesettet inneholder:

  • 2 PLAYMOBIL-figurer, prinsesse Nadja og en annen prinsesse
  • 1 harpe, 1 fiolin, 1 kontrabass, 1 blokkfløyte
  • 1 gyngestol, 2 notestativer med noteark
  • Og annet tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 35
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70452
EAN4008789704528
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.