Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Princess Ridetimer i stallen - 70450

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 327,-
Få igjen på lager
SKU
06202-46
   

Ridelæreren underviser prinsessen i elegant hesteriding. Med damesal kan man ri selv om man er kledd i prinsessekjole. Stallen og naturligvis hestene, det er Pinas verden. Her føler hun seg vel, og hun tilbringer helst hele dagen sammen med de elskede dyrene sine. Som kongelig ridelærer gir hun prinsessene rideundervisning og lærer dem alt som er viktig når det gjelder hestestell og riktig omgang med de stolte, firbente dyrene. En ekte prinsesse rir naturligvis i damesal, men det kan være utfordrende. Men for Pina er ikke slike utfordringer noe problem. Hun finner alltid en løsning.

Lekesettet inneholder:

  • PLAYMOBIL-figurene Pina og kongen
  • 2 hester og 1 fugl
  • Stallelementer og et skap med skuffer der små saker og ting kan oppbevares.
  • Ridehjelmer og en sal
  • 1 ny damesal som figurene med skjørt kan ri hestene med

Detaljer:

  • Mål: 28 x 8 x 15 cm (L x D x H)
  • Antall deler: 185
  • Alder: fra 5 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70450
EAN4008789704504
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.