Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Princess spisesal - 70455

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 230,-
Få igjen på lager
SKU
06202-51
   

I spisesalen dekkes det opp til det elegante fellesmåltidet. Riktig oppførsel ved bordet er ytterst viktig for alle prinsesser. Akkurat nå sitter den fåmælte prinsessen Kim på etikettekurs hos grevinnen og lytter oppmerksomt på det hun har å si. «Sitt alltid rett, før skje og gaffel langsomt og elegant opp til munnen, og du må for all del ikke slurpe», forklarer grevinnen. Det store bordet er dekket til fest. Prinsesse Kim er en lærevillig elev, men hun skulle mye heller ha spilt vakre melodier på fiolinen sin. Forhåpentligvis er grevinnen snart ferdig med forklaringene sine.

Lekesettet inneholder:

  • 2 PLAYMOBIL-figurene prinsesse Kim og grevinnen
  • 1 bord med to stoler, lysestaker, fire tallerkener og fire glass
  • 1 serveringsvogn, et sidebord
  • Mye annet tilbehør

Figurene kan kle på seg skjørtene og ta dem av igjen.

Detaljer:

  • Antall deler: 70
  • Alder: fra 4 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70455
EAN4008789704559
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.