Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Playmobil Princess startpakke kongelig hage 70819

Playmobil figurer, lekesett, kjøretøy og byggesett

Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres. Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. 

Vår lavpris: 212,-
Få igjen på lager
SKU
03225-79
   

Playmobil Princess startpakke kongelig hage 70819 tar deg med på kroket-turnering i hagen.

Velkommen til Playmobils kongelige hage. De nydelige prinsessene skal spille et slag kroket, og du er herved invitert til å bli med.  Nyt en forfriskning ved bordet, og skift til aftenkjole før middagsselskap. Lekesettet er et flott første lekesett for introduksjon av universet i Playmobil. Startpakken inneholder to figurer med tilhørende kjoler og krone. Det følger også med utstyr til hagen og et morsomt kroket-spill.

Inneholder:

  • Hageflekk
  • 2 figurer
  • Hekk
  • 2 kjoler
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 76
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

 

Produktdetaljer
Modell70819
EAN4008789708199
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.