Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Princess stort prinsesseslott 6848

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 1492,-
På lager
SKU
05202-7
   

Velkommen til prinsessens slott! Med store forventninger trer dronningen inn gjennom den todelte porten. Porten kan låses med den roterende låsen. Hvor romslig og elegant det er! Flaggene blafrer i vinden, den utvendige trappen fører deg direkte til tårnrommet, og rosene fletter seg langs slottsmuren. Dette slottet er en drøm! Du kan nå innsiden av slottet fra to sider.

Inneholder:

  • Playmobil prinsesseslott
  • 2 Playmobil-figurer
  • Seng og kiste
  • Andre møbler og tilbehør

Detaljer:

  • Mål: 58,5 x 18,5 x 50 cm
  • Alder: fra 4 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Model6848
EAN4008789768483
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.