Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil SCOOBY-DOO! Middag med Shaggy - 70363

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 165,-
Få igjen på lager
SKU
06202-54
   

Scooby og Shaggy spiser middag sammen. Det perfekte suppleringssettet for Spøkelseshuset (70361). Scooby i kokkekostyme som man kan samle på! Hent en pizza eller pølse i brød for en deilig SCOOBY-DOO! Spis kveldsmat sammen med Shaggy! Slå deg sammen med Scooby-Doo™ og Shaggy™ når de utøver yndlingshobbyen sin - spising! Scooby er skikkelig oppspilt, for alle de beste Scooby Snacks™ står på menyen! Scooby kan holde maten selv med potene sine og putte den i munnen. Med den kule kokkelua ser han ut som en ekte kokk!

Lekesettet inneholder:

  • Scooby-Doo
  • Shaggy
  • 1 serveringsvogn, pølse i brød, pizza, Scooby Snacks
  • 1 spisebord
  • Mye annen deilig mat som bestevennene kan dele

Detaljer:

  • Antall klosser: 42
  • Alder: fra 5 år

PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70363
EAN4008789703637
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.