Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil SCOOBY-DOO! Scooby og Shaggy med spøkelse 70287

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 146,-
Få igjen på lager
SKU
01202-107
   

Scooby og Shaggy er bestevenner for alltid. Egentlig interesserer de begge seg mer for maten enn for spøkelsesjakten, men hvis en lekker Scooby Snack lokker, så er de alltid klare til innsats. Denne gangen er de på sporet av et lysende spøkelse som driver med mye ugang om natten. Med lommelykten begir Scooby seg ut på leting. Heldigvis har Shaggy en Scooby Snack med som mat på veien. Hva skjuler seg bak det hemmelighetsfulle lysspøkelset?

  • Lekesettet inneholder Scooby-Doo-karakterene Shaggy, Scooby-Doo og Bluestone the Great med spøkelseskappe.
  • Kappen til spøkelset lyser i mørket.
  • Scooby-Doo kan stå på bakbeina ved hjelp av støtteplaten og dermed holde Scooby Snacks selv.

Inneholder:

  • Figurene Shaggy, Scooby og spøkelse
  • Spøkelseskappe
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Antall deler: 22
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70287
EAN4008789702876
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.