Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil sommerfly 6081

Alltid billig!

  • PrisMatch 
  • RASK LEVERING 
  • Gratis frakt over 1000,-
kr 394,- Kampanjepris kr 250,-
Lagerstatus: 50 +
SKU
10788
   

Flott byggesett fra Playmobil med fly, pilot og passasjerer.

Er du klar til avgang? Bildet av hoppende delfiner på siden av Playmobil-flyet minner om sol, sommer og eventyr i fjernere strøk. Passasjerene har pakket kofferten og kapteinen venter på dem, klar for å fly dem til drømmedestinasjonen deres.

Du kan ta av taket på flyet og sette de spente passasjerene i setene deres slik at de kan fly av sted på en minnerik ferie.

  • Fra 3 år

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til Playmobil er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjonen og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Mer informasjon
Model6081
EAN4008789060815
MerkePlaymobil
Copyright © 2018 Lekekassen. All rights reserved.