Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Space Mars-stasjon 9487

-37%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
37%
Kampanjepris 500,- Vår lavpris: 791,- Du sparer: 291.-
På lager
SKU
06183-88
   

Etter forskjellige sonder har PLAYMOBIL®-astronautene nå lagt ut på en spennende romekspedisjon for å utforske Mars. Mars-stasjonen har i løpet av årene blitt stadig mer avansert, slik at planeten – som på mange måter minner om jorden – kan undersøkes grundig. Astronautene gjør seg klare til å samle inn steinprøver som de deretter kan finstudere på laboratoriet. Kanskje vil det en gang i fremtiden være mulig for mennesker å bo på Mars.

Kult: Taket på Mars-stasjonen kan tas av slik at det blir enklere å leke i den store, opplyste kommandosentralen. I tillegg til de to spillfigurene inneholder stasjonen en utvippbar rampe med dreibar sluse, en kanon som kan skyte, to dockingstasjoner samt kule lys- og lydeffekter.

Innhold: 

  • Romstasjon
  • To PLAYMOBIL-astronauter
  • Robot
  • Våpen
  • Tilbehør
Detaljer: 
  • Kan kombineres med settene 9488 og 9490
  • Krever 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Mål: L50 x D28 x H20 cm
  • Alder: fra 6 år
PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell9487
EAN4008789094872
MerkePlaymobil
Alder4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.