Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Spirit Elveutfordring 70331

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

Vår lavpris: 224,-
Få igjen på lager
SKU
01202-121
   

Abigail og Ursula med hestene sine Boomerang og Bing Cherry må naturligvis også være med på det store utendørseventyret. I veddeløpet mellom PAL-ene Pru, Abigail og Lucky og BUD-ene Bebe, Ursula og Daphne står Abi og Ursula foran neste utfordring: Barrel Riding. Ved Barrel Riding - tønneløp må man hoppe over alle de oppstilte tønnene med hesten. Detter er det bueskyting. Hver av jentene skyter seks piler etter hverandre på målskiven. Hvem er flinkest med buen? Vinneren får et flott hesteskomerke og et armbånd i belønning.

Abigail er gal etter de fargerike armbåndene og bærer alltid hele samlingen med seg i veska si. Lekesettet Eventyr i det fri består av Spirit-figurene Abigail med hesten Boomerang og Ursula med hesten Bing Cherry, samt to tønner for Barrel Riding-konkurransen og en målskive, seks piler og en bue for bueskytingen. Store Spirit-fans kan samle på vennskapsarmbånd, og det følger med to hesteskoklips. Hinderløp med tønner og bueskyting. Med Abigail og Boomerang, og Ursula med hesten Bing Cherry.

Ekstra: Vennskapsarmbånd til barn med hesteskosymbol som man kan samle på.

Inneholder:

  • 2 Playmobil figurer
  • 2 hester
  • 2 tønner
  • Målskive, seks piler og en bue
  • Vennskapsarmbånd
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 58
  • Alder: fra 4 år

Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.

Produktdetaljer
Modell70331
EAN4008789703316
MerkePlaymobil
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.