Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Playmobil Spirit Lucky's soverom 9476

-31%

Playmobil byggesett

Tyske Playmobil har siden 1974 produsert byggesett i plast av høy kvalitet som er elsket av både barn og voksne. Byggesettene fra Playmobil oppmuntrer til kreativ lek, og er for mange barn deres første introduksjon for byggesett og rollelek. Med figurer, byggesett og kjøretøy fra Playmobil kan barna drømme seg bort og skape sine egne situasjoner og roller, alene eller i samarbeid med andre.

Playmobil inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og til å la fantasien få fritt spillerom. Og i sentrum av denne leken finner du den ikoniske Playmobil-figuren. Denne 7,5 cm høy figuren med bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon og et hode som kan roteres.

31%
Kampanjepris 165,- Vår lavpris: 240,- Du sparer: 75,-
På lager
SKU
06183-101
   

Klekk ut nye spennende eventyr på soverommet til Lucky. Det er her Lucky gjør lekser eller smir planer for seg, Spirit og venninnene sine. Hun har alle de dyrebare skattene sine trygt bevart i skattekisten, og har et romslig skap til alle klærne. Om morgenen setter Lucky seg ved det fine sminkebordet for å børste håret foran det store speilet.

Innhold: 

  • Lucky
  • Sminkebord
  • Bord og stoler
  • Klesskap
  • Bøker 
  • Skattekiste og trofé
  • Tilbehør
  • Alder: fra 4 år
PLAYMOBIL inspirerer barn til å skape sine egne eventyr, og lar fantasien få fritt spillerom. Essensen til PLAYMOBIL er figurene. De er 7,5 cm høye, har bevegelige lemmer, hender med gripefunksjon som kan holde fast forskjellig passende tilbehør, og et rundt roterende hode med et blidt ansikt. Lekesettene er underholdende, stimulerer øye-hånd-koordinasjon og bidrar til videreutvikling av romfølelsen og sosiale ferdigheter.
Produktdetaljer
Modell9476
EAN4008789094766
MerkePlaymobil
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.